Drage naše najlepše princeze, i ove sezone očekujte samo najlepše za vas. Nova kolekcija najlepših haljinica, za vas najsrećniji dan, je pred vama. Da nam blistate i sijate kao prave zvezdice. Zavirite u naš čudesni svet iz snova. Uspeli smo da dve najvece ljubavi , ljubav prema modnom dizajnu i ljubav prema najdražim bićima pretvorimo u jedan autentičan brend svečane odeće za decu "Najlepse za najmladje".
Kreirajući i stvarajući najlepše haljinice, rođendanske kompletiće, suknjice i ostalu dečiju konfekciju i pratećih aksesoara, vodjeni ljubavlju i željom da nam budete posebne , i kao što i samo ime brenda kaže-najlepše! Trudeći se da svi naši modeli budu jedinstveni, unikatni , kako po dizajnu, tako i po izradi, po pristupačnoj ceni, vrhunske izrade i kvaliteta, posebnu pažnju posvetili smo odabiru najfinijih materijala i pažljivo biranih ručno rađenih detalja .
Paleta boja je inspirisana suptilnim tonovima-bele, šampanj, bebi roze, jačih i toplijih nijansi-crvene, pink i žute, do elegantnih i prefinjenih tonova plave, ljubičaste, zlatne, sive i crne-protkani ukrasnim detaljima: čipke, bisera, cirkona, tufnica, mašnica-sve sto je potrebno za vašu pravu party haljinicu. Svi modeli dostupni su u svim bebi -(56,62,68,84,80,86) i dečijim veličinama-(2,4,6,8,10,12).
Preduzeće "Najlepše za najmlađe" se bavi proizvodnjom, ponudom proizvoda trgovinskim radnjama u Srbiji i prodajom sopstvenih proizvoda putem Web shop - Online prodaje u vidu - prodaje na daljinu, posredstvom pošte i interneta. Naš cilj je kvalitetan , domaći proizvod, namenjen najmlađima, uz pristupačnu cenu, raznoliku ponudu, prateći svetske trendove dečije mode. U našem asortimanu možete naći sve za vaše male slavljenike.
Obradujte svoje najdraže najlepšim poklonom-za njihov najlepši dan-za rođendane, krstenja i sve ostale svečane prilike . Ovim putem pozivamo sve zainteresovane klijente za saradnju da nam se jave na e-mail adresu najlepsezanajmladje@gmail.com da budete lepi ko san - za vaš najlepši dan vaše je samo da poželite - Vaše Najlepše za najmlađe.

Kontaktirajte nas

Mob. 060 017 77 74

Email najlepsezanajmladje@gmail.com

Najlepše za najmlađe 2019 - All rights reserved

Design by Gile